Hockey at Boston Garden

Igår fyllde Owen år!

O och hans familj är hockey-fantaster. Ett stort gäng familj och vänner tog tåget till Boston och såg college-hockey.  Det är tradition och denna gången sammanföll Owens födelsedag med matcherna. Jag har varit med en gång tidigare för fyra år sen, men detta var första gången jag åkte tåg i USA. Riktigt tåg alltså, inte pendeln. Jag visste inte ens att det fanns ett.

Vi tog en sväng till The North End innan matcherna började. Där åt vi italienska paninos och godsaker på Modern Pastery. Mmm! Matcherna gick mellan UMassLowell & Providence samt Boston College & Boston University på Boston TD Garden. Underhållningen är det inget fel på! Mellan rounds var det frågesport, kisscam, pulkatävling, småbarns-match mm. Det finns också ett sportsmuseum som vi smet in till och man kunde se NESN‘s TV-sändning.

Boston

Boston, vid The North End

NESN

Live med NESN channel

BC vs. BU

BC vs. BU. Big rivals!

Annonser

6 tankar om “Hockey at Boston Garden

        • Haha, ja det kan säkert spice it up litegrann… Jag har varit på en baseball match och jag tyckte det var så långsamt. Jag fattade inte reglerna vilket troligen bidrog till den känslan. Det skulle vara kul att gå på en amerikansk fotball-match 🙂

Kommentera GÄRNA!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s